Werkwijze
1. Afspraak2
Afspraak en overleg
Nadat er telefonisch, of mail contact is geweest plannen we een afspraak. Hier kijk ik naar de wensen en doe ik graag mee aan een brainstormsessie als uw idee nog niet compleet is. Hieruit schrijf ik zo nodig een scenario en wordt het beeldverhaal duidelijk voor zowel u als voor mij. Na de afspraak maak ik een offerte op maat en kan na goedkeuring de productie beginnen.
2. Productie
Productie
Als alle voorbereidingen zijn getroffen gaat de productie van start. Deze dagen zijn divers van indeling, dit hangt af van het type project. De samenstelling van het camerateam staat ook niet vast, dit komt omdat het lang niet altijd nodig is om een compleet team te sturen. Daarom draai ik over het algemeen alleen en zo nodig huur ik extra freelancers in. Zo betaalt u niet voor onnodige posten.
3. Postproductie2
Post-productie
Na de opnames ga ik zo mogelijk direct van start met de montage. Hierin zet ik  uw film met alle zorg in elkaar samen met de muziek en eventuele animaties. Voordat ik de film daadwerkelijk aflever zorg ik dat u het resultaat eerst kunt zien via een viewing. Ik ontvang de feedback met de eventuele wijzigingen en voer deze door, om het perfecte product aan u af te leveren. De viewing kan online. Ik zorg dat de video afgeschermd online komt te staan zodat u op uw tijd kunt kijken! Wel zo makkelijk.
4. Oplevering3
Oplevering
Als de video door de laatste fase is, lever ik de video meestal online af. Geen post met vertraging, geen problemen met dvd’s, u heeft de video direct als bestand, klaar om te gebruiken, waar u wilt. Ideaal voor de website, u stuurt de downloadlink door en ook de webmoderator kan aan de slag om uw video te publiceren. Toch liever op DVD? Geen probleem, uw product komt naar uw wens naar u toe.