Portfolio
Featured Work:
  • all
Building Our Future 2015. Zo'n honderd jonge verzekeraars verzamelden zich hier op 28 oktober om zich te laten inspireren, maar ook om zelf in actie te komen.
Een drukte van jewelste in het prachtige kasteel Nyenrode te Breukelen. Zo'n honderd jonge verzekeraars verzamelden zich hier op 28 oktober om zich te laten inspireren, maar ook om zelf in actie te komen. Want wat is nou hun antwoord op de permanente stroom aan innovatie? Bekijk een impressie van de dag en lees het verslag op verzekeraars.nl!
Inzet op Maat (2&3 november 2015) was een 2-daags vakevent met als onderwerp duurzame inzetbaarheid.
Inzet op Maat (2&3 november 2015) was een 2-daags vakevent waar u letterlijk en figuurlijk heeft kunnen voelen wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. Sprekers zoals Prof. dr. Juhani Ilmarinen en Jef Staes gaven presentaties in de plenaire sessies en een grote aantal partners waren vertegenwoordigd op de beursvloer.
Een videoclip van Jonathan van der Lugt, geproduceerd in samenwerking met Stichting Bootvluchteling.
Jonathan van der lugt: I want to inspire hope for refugees and gather support for them throughout Europe. I wrote this song about the current refugee crisis to offer a ray of hope to counter the naysayers who discourage and even threaten those fleeing for their lives."
Op 10 juli 2015 trouwden Carline & Stefan. Met de SameDay edit kon het bruidspaar op de dag zelf nog alles herbeleven.
Op 10 juli 2015 trouwden Carline & Stefan. Creativideos mocht deze prachtige dag vast leggen. De SameDay edit op het feest liet de feestgasten de hele dag meebeleven.
De 2e editie van eRally met ruim 200 elektrische voertuigen, 42.800 km gereden kilometers en 0 gram C02 uitstoot.
De video van de 2e editie van eRally op 30 mei 2015. Stichting E-rally zet zich in voor promotie van elektrisch vervoer en ondersteunt JustDiggit bij klimaatherstel. Zij organiseren daartoe jaarlijks de E-rally. Een toertocht van zo'n 200 km voor volledig elektrische voertuigen. Tot nu toe is ruim € 110.000 opgehaald!
Next edition: zaterdag 28 mei 2016.
De compilatievideo van het Zorgvisie Congres met als onderwerp Samen beslissen in de spreekkamer.
Op 26 maart 2015 heeft het congres Samen beslissen in de spreekkamer plaatsgevonden. Bekijk deze compilatie van de interviews, tafelgesprekken en inspiratiesessies tijdens deze dag.
Een referentievideo voor Software-ontwikkelaar Tools4Ever. Dit keer bij LVO.
Verschillende ICT systemen en Active Directory’s resulteerde in veel verschillende accounts voor één persoon. Dit kwam de samenwerking tussen de scholen niet ten goede. Met automatisch accountbeheer in één centrale IT-omgeving en self-service wachtwoord reset tool voor eindgebruikers is het proces voor het beheren van users uniform en foutloos en zijn er aanzienlijk minder aanvragen voor wachtwoord reset.
Memento Mori, een korte film gemaakt in 1 week, dit tijdens het evenement One Week Film Project.
Een korte film waarin hoofdrolspeelster Dorit (Rebbeca ter Mors) een bijzonder geheim met zich meedraagt. Maar wat dit nou precies is? De film is gemaakt tijdens het Nieuw Filmers one week filmproject, waar Creativideos zijn rol mocht vervullen als editor.
Een referentievideo voor Software-ontwikkelaar Tools4Ever.
Een referentievideo voor Software-ontwikkelaar Tools4Ever, waar een nieuwe en veel snellere inlog-methode in beeld wordt gebracht en welke voordelen dat allemaal met zich meebrengt. Kijk op www.tools4ever.nl voor meer informatie.
Wervingsvideo voor vrijwilligerswerk voor het Leger des Heils Rotterdam.
Vrijwilligers. Ze zijn onmisbaar, en zo ook voor het Leger Des heils in Rotterdam. Met deze wervingsvideo geven we inzicht in alle mogelijke functies maar zijn ook de vrijwilligers en cliënten zelf aan het woord.
Woningvideo, de manier om een rondleiding te geven door uw huis wat u wilt verkopen.
Uw huis verkopen? Ook daar kan Creativideos u een dienst bewijzen. Creativideos kan door middel van een woningvideo uw huis mooi in beeld brengen. Een visuele rondleiding met muziek die een fijne, warme sfeer geeft. Je krijgt zo als kijker al een goed idee van de woning. Daarnaast heeft u een prachtige herinnering van uw huis op video! Twee records mede dankzij Creativideos zijn; een huis wat binnen 2 weken verkocht is en een huis wat binnen 2 weken zelfs boven de vraagprijs is verkocht. Gaat uw huis het record breken met meer bezichtigingen of binnen een kortere tijd?
Een promotievideo voor Ecoland TV.
Een promotievideo voor Ecoland TV.
Bij de lancering van de website van Ecoland TV vond er een congres plaats. Tijd voor Ecoland TV.
Bij de lancering van de website van Ecoland TV vond er een congres plaats. Dit congres is live geschakeld met 3 camera's door gebruik van de blackmagic ATEM switcher.
Capital on Stage is een event voor investeerders en start-ups. Dit event is bedoeld om ze met elkaar in contact te brengen.
Tijdens het evenement Capital on Stage New York 2013 heb ik de gehele registratie gedaan van alle presentaties. Hier gebruikte ik een live-schakelsysteem in combinatie met twee camera's. Na het event ben ik nog 3 dagen gebleven om New York te bezoeken. Zie hier een kleine video impressie van The Big Apple.
Een instructievideo voor de buurtbewoners hoe afval aan te bieden bij de nieuwe afvalwagen, de zijlader.
ACV zamelt in de gemeente Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen het afval in. Steeds vaker maakt ACV gebruik van een zogenoemde zijlader. Dat is een huisvuilwagen met een automatische grijparm aan de rechterkant die bestuurd wordt vanuit de cabine. Om ervoor te zorgen dat wij zo goed en veilig mogelijk ons werk voor u kunnen doen gelden er een aantal speciale aanbiedregels. In dit instructiefilmpje kunt u deze regels bekijken.
Guido en Mariska trouwden 23 augustus 2013. Een korte compilatie van de mooiste dag van hun leven.
Guido en Mariska trouwden 23 augustus 2013. IEen korte compilatie van de mooiste dag van hun leven.
Een videoclip van psalm 67, Heer zegen ons, van The Psalm Project. Dit nummer komt van het album "Ik roep tot U".
Een videoclip van psalm 67, Heer zegen ons, van The Psalm Project. Dit nummer komt van het album "Ik roep tot U".
In 2012 ben ik voor de organisatie LIGHT FOR THE WORLD afgereisd naar Zuid-Soedan om beeldmateriaal te schieten van de lopende projecten.
In 2012 ben ik voor de organisatie LIGHT FOR THE WORLD afgereisd naar Zuid-Soedan om beeldmateriaal te schieten van de lopende projecten.
Over de organisatie: LIGHT FOR THE WORLD is een christelijke ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor bestrijding van vermijdbare blindheid en voor inclusie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. De stichting is actief in negen landen in Afrika en Azië met ruim dertig projecten. De projecten worden uitsluitend uitgevoerd door lokale partners voor een duurzaam resultaat.
Annelyn De Boer coacht mensen met hooggevoeligheid/HSP ter versterking van hun eigen kracht. Mogelijk in combinatie met rouw en verlies, echtscheiding en/of ziekte.
Annelyn De Boer coacht mensen met hooggevoeligheid/HSP ter versterking van hun eigen kracht. Mogelijk in combinatie met rouw en verlies, echtscheiding en/of ziekte. Ga voor meer informatie naar www.adbcoach.nl.
Kort-film A deadly Mistake (2011)
Kort-film A deadly Mistake (2011)